• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Volkswagen ID.3
Vaihtoautot: Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3 -vaihtoautot

Volkswagen ID.3 -vaihtoautot

Modernia muotoilua ja innovatiivista teknologiaa – siitä on Volkswagen ID.3 -vaihtoautot tehty. Volkswagen ID.3 on täyssähköauto, joka sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia sähköajon eduista päivittäisessä liikkumisessaan. Autossa on modernit viihdejärjestelmät, älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja laaja valikoima muita innovaatioita, jotka tekevät ajamisesta nautinnollisen kokemuksen. Volkswagen ID.3:a on valmistettu vuodesta 2019 lähtien, ja se on edelleen tuotannossa osoittaen Volkswagenin jatkuvaa sitoutumista kehittyneeseen sähköajoon. Tutustu myös muihin Volkswagen-sähköautoihin, kuten Volkswagen ID.4, joka on kooltaan suurempi kuin ID.3, tai Volkswagen ID.5, joka on vielä suurempi kuin sen edeltäjä. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva Volkswagen ID.3 -vaihtoauto!

Meiltä hankit kätevästi käytetyt Volkswagen ID.3 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva e.

Katso kaikki Volkswagen ID-sarjan sähköautot, Volkswagen-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volkswagenit. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Volkswagen-huolto. Katso myös ketjumme kaikki käytetyt sähköautot ja löydä omasi satojen erilaisten vaihtoehtojen joukosta!

 13 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 13 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä