• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volkswagen ID-sarja
Vaihtoautot: Volkswagen ID-sarja
Volkswagen ID-sarjan vaihtoautot

Volkswagen ID-sarjan vaihtoautot

Tervetuloa tutustumaan sähköiseen Volkswagenin ID-sarjaan – sähköautojen uuteen sukupolveen, joka tarjoaa kestävää liikkuvuutta ja huipputeknologiaa. VW ID-sarja käsittää monipuolisen valikoiman malleja, jotka vievät ajamisen uudelle tasolle. Pienimpään kokoluokkaan sijoittuva Volkswagen ID.3 on kompakti kaupunkiauto, joka yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja modernin muotoilun. Kaupunkiliikenne ei ole koskaan ollut näin nautinnollista. Keskikokoisessa kokoluokassa Volkswagen ID.4 astuu esiin - monipuolinen ja tyylikäs SUV-sähköauto, joka tarjoaa vapauden ilman päästöjä, täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että muotoilua. Volkswagen ID.5 tuo yhteen tyylin ja suorituskyvyn, tarjoten tilaa ja mukavuutta perheen aktiiviseen elämäntyyliin. Matkusta uusille horisonteille tässä tulevaisuuden tyylikkäässä crossoverissa. ID-sarjan suurempiin vaihtoehtoihin kuuluu Volkswagen ID.7, tilava ja monipuolinen SUV, joka tarjoaa enemmän tilaa, mahdollisuuksia ja sähkötehoa. Volkswagen ID BUZZ:n kyytiin - moderni tulkinta legendaarisesta VW-mikrobussista. Tulevaisuuden kyyti yhdistää nostalgian ja innovaation ainutlaatuisella tavalla. Koe sähköinen ajonautinto Volkswagen ID-sarjan kanssa ja löydä oma tyylikäs sähköauto, joka sopii juuri sinulle. Volkswagen ID – Kestävää liikkuvuutta, joka vie sinut uusiin ulottuvuuksiin. Meiltä löydät laajan valikoiman VW sähköautoja, jotka muuttavat ajokokemuksesi.

Meiltä hankit kätevästi käytetyt Volkswagen ID-sarjan -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva e. Osta oma Volkswagen sähköauto.

Katso kaikki Volkswagen-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volkswagenit. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Volkswagen-huolto. Katso myös ketjumme kaikki käytetyt sähköautot ja löydä omasi satojen erilaisten vaihtoehtojen joukosta!

 33 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 33 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä