• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
PHEV | Plug-in hybridi | Lataushybridi
Ladattavat plug-in hybridit (PHEV) - Energiatehokkuutta ja taloudellisuutta

Ladattavat plug-in hybridit (PHEV) - Energiatehokkuutta ja taloudellisuutta

Tutustu tulevaisuuden sähköisen liikkumisen ytimeen ja löydä ladattavien plug-in hybridiautojen (PHEV) valikoima. Tutustu uusimpiin pistokehybridi-innovaatioihin, jotka yhdistävät voiman, suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden ainutlaatuisella tavalla. Koe tehokkuus uudella tasolla: Lataushybridi PHEV-mallimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia sähköajosta kaupunkialueilla ja maanteillä, samalla kun voit luottaa perinteisen polttomoottorin voimaan pitkillä matkoilla. Energiatehokkuus ja ekologinen ajattelu kulkevat käsi kädessä plug--in hybrideissä – tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva ladattava hybridi. Selaa laajaa J. Rinta-Joupin valikoimaa, tutustu uusimpiin teknologioihin ja ota askel kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Valitse plug-in hybridi PHEV, valitse kestävämpi huomenna – aloita matkasi kohti vastuullisempaa liikkumista jo tänään!

Tutustu myös sähköautoihimme, hybridi vaihtoehtoihin, sekä katso myös valikoimamme uudet Ford-hybridit ja Kia-hybridit.

 387 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 387 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Plug-in hybridiauton lataaminen - Vinkit ja ohjeet tehokkaaseen ja turvalliseen lataukseen

Plug-in hybridiautot PHEV ovat vallankumouksellinen askel kohti kestävämpää liikkumista, mutta niiden lataamiseen liittyy usein kysymyksiä. Tässä vinkkimme ladattavan hybridin lataamisen saloihin ja lisäksi tarjoamme selkeät ohjeet tehokkaaseen ja turvallisenn lataukseen.

Kuinka plug-in hybridiauto latautuu?

Pistokehybridin lataustekniikka voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta perusperiaate on yksinkertainen. Normaalissa hybridiautossa polttomoottori lataa akkua ajon aikana, ja lisäksi akkua voi ladata jarrutustilanteissa. Tämä tekniikka tunnetaan "itselataavana hybridinä". Toisaalta, Plugin-hybridi tarjoaa mahdollisuuden ladata akun erikseen liittämällä auton latausasemaan tai pistorasiaan.

Lataaminen kotona

Yksinkertaisin tapa ladata hybridiautoa kotona on käyttää kannettavaa latauslaitetta tavallisessa 230V pistorasiassa. Suosittelemme kuitenkin kiinteää latausasemaa, mikäli haluat optimoida akuston eliniän.

Missä voin ladata lataushybridiautoani?

Plug-in Hybridiauton (PHEV) latauspaikkoja löytyy monipuolisesti. Voit ladata autoasi kotona, työpaikalla, julkisilla latauspisteillä tai jopa matkan varrella. Työnantajan hankkima latauspiste työpaikalla voi olla verovapaa etu, ja yrityksiä tuetaan latausasemien hankinnassa.

Julkiset latauspisteet

Julkisia latauspisteitä löytyy kauppakeskusten, markettien, huoltoasemien ja hotellien pihoilta. Lataaminen on aina maksullista, ja usein vaatii rekisteröinnin latausoperaattorin asiakkaaksi.

Lataushybridiauton lataaminen lämmitystolpasta

Lämmitystolppa voi olla kätevä latauspaikka, mutta sen käyttöön liittyy tärkeitä varotoimia. Lataus on suositeltavaa rajoittaa 8 ampeerin teholle, ja pistorasian kunto on tarkistettava säännöllisesti.

Kiinteä latausasema

Suosittelemme ladattaville autoille kiinteitä latausasemia, joka tarjoaa turvallisemman, tehokkaamman ja helppokäyttöisen latausvaihtoehdon.

Kuinka kauan plug-in hybridiauton lataaminen kestää?

Latausaika vaihtelee monista tekijöistä riippuen, kuten akun koosta ja latauspisteen tehosta. Hitaammilla latureilla pistokehybridiauto voidaan ladata täyteen 3-5 tunnissa, kun taas pikalatausasemat voivat täyttää akun alle 30 minuutissa. Latauksen kesto riippuu myös auton sisäänrakennetusta laturista, joka määrittää suurimman lataustehon autolle.

Ladattavan hybridin akusto

Hybridiauton akut valmistetaan yleensä nikkelimetallihydridistä tai litiumista. Litiumioniakut ovat suosituimpia niiden keveyden ja suorituskyvyn vuoksi.

Paljonko pistokehybridiauton lataaminen maksaa?

Pistokehybridiauton latauskustannukset vaihtelevat latauspaikan ja tehon mukaan. Kotona lataaminen on usein kustannustehokkain vaihtoehto, ja latauskulut voivat olla huomattavasti edullisemmat kuin julkisilla latausasemilla.

Esimerkkilaskelma latauskustannuksista:
Latausasema 22 kW 900 €
Latausaseman asennus 600 €
Sähkön keskihinta 0,10 € / kWh
Sähkönsiirtomaksu esim 0,09 € / kWh
Auton kulutus 25 kWh / 100 km

Latausasema asennuksineen n. 1500 € *
Latauksen hinta sataa kilometriä kohti 4,75 € / 100 km *

*Huomaathan, että kustannukset voivat vaihdella sähkösopimuksesta, latausasemasta ja lataustavasta riippuen.

Ohjeet tarjoavat kattavan katsauksen hybridiauton lataamiseen. Seuraamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että hybridisi on aina valmis matkaan kestävällä tavalla. Lataa vastuullisesti ja nauti puhtaammasta liikkumisesta hybridiautollasi.