• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: BMW X-sarja
Vaihtoautot: BMW X-sarja
BMW X-sarjan vaihtoautot

BMW X-sarjan vaihtoautot

BMW X-sarjan vaihtoautot ovat korkealuokkaisia ja monipuolisia SUV-tyyppisiä ajoneuvoja eli katumaastureita. Niistä löytyy runsaasti sisätilaa, korkea ajokorkeus sekä monipuoliset ajo-ominaisuudet, jonka ansiosta ne ovat suosittuja valintoja monenlaisiin tarpeisiin. Jokainen BMW X-sarjan malli on suunniteltu erottumaan massasta urheilullisilla muotoiluelementeillä, vahvalla etuosalla ja dynaamisilla linjoilla. Tämä muotoilu ei ole vain ulkonäön asia – se vaikuttaa myös auton ajodynamiikkaan ja polttoainetalouteen. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oma BMW X-sarjan vaihtoautosi!

BMW X-sarjan tunnetuimpia malleja ovat BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMW X5 sekä BMW X6. Tutustu myös täyssähköautoista ja ladattavista hybrideistä koostuvaan BMW i-sarjaan sekä sporttiseen BMW M-sarjaan.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW X-sarjan vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki BMW-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset BMW-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 61 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 61 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä