• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: BMW X4
Vaihtoautot: BMW X4
BMW X4 -vaihtoautot

BMW X4 -vaihtoautot

BMW X4 -vaihtoautot edustavat kompaktin SUV:n ja coupén yhdistelmää, tarjoten ainutlaatuista tyyliä ja dynaamista ajonautintoa. BMW X4:n ulkonäkö kuvastaa sen tyylikkyyttä ja urheilullisuutta. Coupé-muotoilu yhdistettynä SUV-ominaisuuksiin antaa sille elegantin ja dynaamisen ilmeen. Sisätilat ovat viimeisteltyjä ja laadukkaita, tarjoten mukavuutta ja ylellisyyttä sekä älykkäitä sisätilaratkaisuja. BMW X4 -vaihtoautojen valittavissa olevat moottorivaihtoehdot tarjoavat voimaa ja kiihtyvyyttä, joita tarvitset nauttiaksesi ajamisesta. Jos toivot ajoneuvoltasi tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa, on BMW X4 -vaihtoautot sinulle sopivia. Katso valikoima alta ja osta omasi!

BMW X4 -vaihtoautot ovat osa BMW X-sarjaa. Tutustu myös muihin suosittuihin BMW:n X-mallisarjan vaihtoautoihin, kuten BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X5 sekä BMW X6.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW X4 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki BMW-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset BMW-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 4 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 4 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä